Josefin Björk Werner
& Erik Berndalen

Josefin Björk Werner och Erik Berndalen

Söndag den 29 oktober 2023, kl 15–17.

Det blev tyvärr många som inte kom. Vi hade missat att det var höstlov och många familjer var bortresta. Ovanpå det kom det ett ösregn som svämmade över Kurirgatan så det var svårt att komma fram.

Men för det tiotal som kom så blev det en härlig upplevelse. Repertoaren blandades upp med musik för vuxna.

Afasiföreningen i Skåne Län och Talknuten Södra

FRI ENTRÉ Vi bjuder på detta evenemang med Josefin i Helsingborg. Alla medlemmar i Talknuten Södra är välkomna samt medlemmar från alla lokala Afasiföreningar i Skåne.

Tag med barn och barnbarn. Man får jättegärna sjunga med.
Josefin spelar 2 x 45 minuter. Vi bjuder på kaffe i pausen.

PLATS: DHS, Kurirgatan 1, Helsingborg 

Anmäl gärna till sekreteraren@afasihbg.se

Astrid Lindgrens visor

Kom och sjung med. De flesta visorna kan man ju utantill oavsett hur ung eller gammal man är. De flesta melodierna är skrivna av Georg Riedel, undantaget är ”Här kommer Pippi Långstrump” som skrevs av jazzpianisten Jan Johansson som tragiskt omkom i en bilolycka. Georg har heller inte skrivit musiken till Bröderna Lejonhjärta, det är Lasse Dahlberg och Björn Isfält.

Josefin och Erik Berndalen

Josefin är sångerska och barnhjärtläkare.
Förutom barnvisor sjunger hon medryckande och glädjefylld swing och innerliga ballader i elegant atmosfär. Till konsert och dans, med allt från pianist till eget storband!

Erik har i samband med firandet av H.M. Konungens 50 år på tronen skrivit marschen ”För Sverige i tiden”. Ensembler som Erik arrangerat musik till är t.ex. Malmö Symfoniorkester, Norrköpings symfoniorkester, Göteborg Wind Orchestra, Västerås Sinfonietta och Jönköpings Sinfonietta. 2010 skrev han samtliga arrangemang till Naxos-produktionen “Symphonified” med DalaSinfoniettan.