En operamusikal för hela familjen
på Operan i Malmö

Vinteryra är en härlig, magisk familjeföreställning med massor av humor och fin vinterstämning. Vi möter Emma och hennes pappa som ska tillbringa en dag tillsammans i parken. Men det blir inte riktigt som de hade tänkt sig.

I Vinteryra möter vi en situation som många känner igen: Vuxna som gärna vill tillbringa tid med sina barn, men så är det alltid en massa annat som kommer emellan. Det handlar också om fantasi och magi, om hur en alldeles vanlig dag kan förvandlas till ett spännande äventyr.

En magisk dag i parken

För en gångs skull har pappa tid att leka med Emma. De bygger en snögubbe tillsammans och har det mysigt i parken, men så ringer pappas telefon. Typiskt! 

Medan han är upptagen i ett ”viktigt jobbsamtal” börjar det plötsligt hända en massa konstiga saker. Snögubben börjar röra på sig och prata, och flera roliga och märkliga figurer dyker upp – en ilsken ren, en sockerfé, levande leksaker och en man som är misstänkt lik jultomten.

Snart är det full rulle i parken och det blir en rolig, magisk dag som Emma aldrig kommer att glömma. Synd bara att pappa inte tror på magi. Emmas nya vänner tycker att han borde lära sig en läxa och beslutar sig för att förvandla honom till en ödla…

En operamusikal för barn mellan 5 och 105 år, spelas i en akt utan paus och varar cirka en timme.

Vi har reserverat 30 biljetter till
föreställningen den 6 januari 2024 kl 16:00

Vi subventionerar priset får medlemmar i Talknuten Södra och medlemmar i Afasiföreningar i Skåne.

Priser Ordinarie pris Medlem i Talknuten Södra
Vuxen 350:- 100:-
Barn* under 18 år 175:- 0:-
* i vuxens sällskap

BOKA PLATS

Fyll i formuläret

Du får en bekräftelse per epost samt belopp att betala och uppgift om bankgiro.

Lägg till i din kontaktbok: sekreteraren@afasihbg.se

Vi kommer att vara på plats 1 timme innan föreställningens börjar. Om du kommer efter föreställningen börjag finns biljetter med ditt namn i biljettluckan.

Vid frågor ring Lasse Martinell 0709-96 87 52